2015. júl 16.

"A JEL", hogy nincsenek céljaid!

írta: Life Hacker | NapiHack
"A JEL", hogy nincsenek céljaid!

Avagy: Bakancslistát MOST!

 

bakancslista.jpg

 

tétlen elme, az ördög műhelye

~ példabeszédek könyve ~ 

Amikor azt veszed észre magadon, hogy zavar csend...

Épp nem telefonálsz, skypeolsz, barátnő még nincs a család már nincs kéznél a kezed máris a rádió, tévé, vagy valami egyéb zajgenerátor kütyü gombján. Azt jelenti nem vagy rendben magaddal, a múlton rágódsz, vagy a jövő miatt aggódsz. Ha ilyenkor erőt veszel magadon, leülsz, vagy ledőlsz kicsit, mély levegőt veszel, "nagy sóhaj", próbálod lecsillapítani a zajt, de nem megy, nem megy, mert zakatol valami... Tán még is felmerül benned, hogy gondolkodsz, pedig nem is! Egyszerűen vágyaid, de főleg félelmeid forgatod a fejedben. Újra és újra lejátszod a múlt, vagy a remélt jövő egy darabját, megehet, hogy elhiszed, hogy ez elég, hogy bevonzzad...

KI KELL ÁBRÁNDÍTSALAK! EZ NEM ELÉG!

Találd meg az utad! És maradj mozgásban!:

Amikor az elméd, bármely célon dolgozik, a negatív érzelmek egyre inkább eltörpülnek. Nem tűnnek el, főleg nem azonnal, de az eredmények legyőzik őket! Mert, hogy bármit teszel tudatosan, kitartóan, szenvedéllyel, nincs mentség az eredményt hoz!

Talád ki, találd meg,  Tervezd meg a személyes utad, amiért erre Földre jöttél! Rakd össze és valósítsd meg a személyes bakancslistád  és valósítsd meg magányos farkasként vagy csapatjátékosként!

Szólj hozzá

életcél egyéniség fókusz extrovertált introvertált ÉletStílus Life Style ToDo List